
3. Regulacja temperatury piekarnika
Pieczywo i ciasta z miodem zazwyczaj okazują się lepiej wygląda niż te wykonane z cukru. To dlatego, że pozwala na ich miodu łatwiej i brązowy opracowanie piękny kolor. Będziemy chcieli, aby obniżyć temperaturę pieca trochę w celu uniknięcia nadmiernego brązowienia. Jeśli przepis wymaga 375 stopni, wbić ją do 350.produkcja komponentów
Wybór Miód do pieczenia
W celu uzyskania najlepszych wyników z pieczeniem wybrać jasny, łagodny miód jak kwiat. Tym wyraźniej swoją miód jest lepszy, ponieważ jasne miód jest bardziej neutralny w smaku i nie będzie pokonać inne smaki w swojej recepturze.
Praca z miodem
Istnieje kilka małych rzeczy, które możesz zrobić, aby miód do nawrócenia cukru łatwiejsze. Zacznij od smarowania swoje łyżki i pomiaru kubki z odrobiną masła, aby zapobiec sklejaniu. Inną opcją jest do ogrzewania naczynia z gorącą wodą. Będzie to również ustrzec od marnowania miód!
Z tych prostych wskazówek można ile za ubezpieczenie samochodu stworzyć pyszne wypieki bez stosowania przetworzonego cukru. Po dokonaniu przepis z miodem można zobaczyć, jak łatwo jest i nigdy nie będzie musiał wrócić do ponownie używając zwykłego cukru.
Maxwell Trusser jest pisarzem / bloger z Kanady, który uwielbia pisać o różnych przedmiotów, w tym zdrowia i inteligentnych wyborów żywieniowych. Aby uzyskać więcej informacji na temat wszystkich miodem naturalnym, odwiedź Bee Maid miodu.
- autor artykułu